Viega perssysteem /leidingen kopere buis en c.v buis

Het Viega koper en staalverzinkt V-profielperssyteem voor Hand en accuperstang .Koper en C.v buis verwerken zonder solderen .

Laatste Nieuws !!Nu ook voordelig uw kopere buis of c.v buis Profi dikwandige kwaliteit  bij U thuisbezorgd.

Het Viega koper en c.v.persfitting systeem is geschikt voor koper en c.v buis  en te combineren met ons alternatief hiervoor het Comisa/Ravani perssysteem met kunststof meerlagenbuis , voordeliger en van hoge kwaliteit .

Kunststof meerlagenbuis kunt u ook handmatig gebruiken m.b.v. Eurokonokoppelingen die u kunt vinden op de site .

      

Het Viega perssyteem kopere buis en c.v buis persfittingsysteem  voor strak leidingwerk kan gecombineerd worden met het Comisa /Ravani perssysyeem.

Viega heeft 3 V-profiel pers-series:

-Kopere persfitting met groene stip en zwarte siliconenring voor waterleidingen

-Kopere persfitting met gele stip en gele speciale gasdichtring voor gas.

-Staal verzinkte persfitting met rode stip en zwarte siliconenring voor c.v.

voor het persen heeft  U een hand of accuperstang met V-profiel persbekken nodig

Ook voor compact werken in kleine ruimtes kan het Viega perssysteem een oplossing zijn .Denk maar eens aan omleiden van koperen leidingen bij renovatie van een badkamer in een vloer .Leidingen op de foto zijn geperst door een mini-accuperstang met een handperstang is dit onmogelijk.Persen van fittingen in een vloer is niet te doen met een handperstang Een handperstang kan wel voor Viega opbouw kopere of staal leidingsystemen gebruikt worden.

                                          

Het Viega kopere buis en c.v. perssysteem met V-profiel systeem voor strak buis -installatiewerk wordt zo snel mogelijk toegevoegd aan deze categorie.

Hand perstang met inzetstukken V-profiel te koop (info via info aanvraag)of te huur (zie de verhuurvoorwaarden ) Persbekken V-profiel voor accu mini-perstang worden zo spoedig mogelijk toegevoegd

Het Viega kopere buis en perssyteem kan  gebruikt worden in combinatie met het Comisa/Ravani perssysteem

Nu ook Professionele kwaliteit Kopere en c.v. buis door Installatiestore.com thuisbezorgd in Nederland in overleg . Neem contact met ons op voordat u besteld .

Wij leveren installateurskwaliteit kopere buis  met de juiste diktemaat i.p.v. de voordelige Plieger kopere buis die in veel bouwmarkten verkrijgbaar is , maar die in de praktijk vaak toch voor lekkageproblemen kan zorgen omdat de diktemaat  buis verschillend is.

Leveringsvoorwaarden : Vanaf  2 lengtes kopere of c.v. buis nu ook  landelijke bezorging mogelijk  tegen het lage tarief van 4.95 euro.Vanaf 50 eurobestelwaarde  in Nederland zelfs gratis afgeleverd . Neem even contact met ons op per mail  voor overleg bezorgdatum. .Er dient op de dag van  de bezorging iemand aanwezig te zijn om de bezorgbon af te tekenen  en er moet een telefoonnummer beschikbaar zijn voor de chauffeur. Geleverde buis kan niet retour !! 

Gratis bezorgen vanaf 35 euro van uw materialen en lengtes buis in de Regio

Gratis bezorgen vanaf 35 euro van uw lengtes buis en materialen in in de volgende woonplaatsen mogelijk op aanvraag.Neem contact met ons op voor overleg .  Kockengen,Breukelen,Loenen aan de Vecht , Maarssen, Vleuten, Harmelen, De Meern, Leidsche Rijn,Vleuterweide,Terweide, Parkweide,Woerden,Wilnis,Mijdrecht en Vinkeveen Hoe werkt het ?.Bestel uw aantal buizen en overige materialen .Ga naar de afrekenproceduren , toets de verzendoptie Gratis afhalen /Gratis bezorgen in, betaal via Ideal of bankoverschrijving  en wij nemen contact met U op omtrent de bezorging bij u in onze regio

De vervanger van kopere buis

Veel waterleidingsystemen van koper en c.v buis worden tegenwoordig vervangen door kunststof meerlagenbuis , verkrijgbaar in deze shop en via standaard verzendkosten  voordelig te leveren incl bijbehorende koppelingen voor handmatige installatie d.m.v.steeksleutels of bahco,s  of installatie m.b.v.een hand of accu perstang .

Kunstof meerlagenbuis is aanmerkelijk voordeliger dan koper en c.v. buis en kunnen we tegen relatief lage verzendkosten wel versturen per pakketdienst

Wilt u toch op uw bestaande leidingsysteem van koper of c.v.buis doorkoppelen . Dan bieden we u nu de mogelijkheid .

Kopere buis in de maten 12-15-22en 28 mm zijn  leverbaar in 2,5 mtr en 5 mtr lengte.

C.V-buis in de maten  15-22-en 28mm  zijn leverbaar in 6 mtr en 3mtr lengt

.Bekijkt u toch nog eens de Comisa /Ravani meerlagenbuis incl de koppelingen .Heeft u de mogelijkheid om over te gaan op kunststof meerlagenbuis dan kunt u veel euro,s besparen .

Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk