Koppelingen/aansluitsets bedacht en op maat voor U gemaakt !

We krijgen de gekste aanvragen om koppelingen te maken die niet te koop zijn 

Installatiestore.com .De Webshop die ontwikkeld .

Diverse Koppelingen/aansluitsets  bedacht door installatiestore.com vind u in deze categorie 

Speciale Installatiekoppeling nodig? In overleg met u , en indien mogelijk maakt installatiestore.com een passende koppeling voor u.Aantal stuks niet voldoende aangegeven informeer even . 

Sept 2020 .We kunnen nu veel overgangkoppelingen voordelig voor u maken met de combi van Jora-overgangskoppeling adaptersets , zie de categorie op de site 

Maak een Situatiefoto en stuur deze foto met uitleg per mail naar info@installatiestore.com. Geef zo goed mogelijk door welke maten u nodig heeft , wij stellen voor u de op maat gemaakte installatiekoppeling samen en mailen u de prijs . Indien accoord zetten we desbetreffende koppeling op de site  zodat u de installatiekoppeling via de site kan bestellen en iemand anders deze koppeling  eventueel in de toekomst .

We willen iedereen ,ook u ,met onze jarenlage praktijkervaring graag adviseren ,maar op vragen welke koppelingen heb ik nodig b.v kraanmontage ?,kunt u de maten even doormailen , ik heb aangekocht bij de bouwmarkt , wat moet ik verder aan koppelingen aankopen voor aansluiten op een leiding etc , gaan we niet meer op  in , en indien we merken dat de communicatie met u die richting opgaat , verbreken we direct ieder contact, daar in het verleden al teveel misbruik door mensen naar ons toe is gemaakt .We zijn er voor u om gericht verkoopadvies te geven t.b.v. uw aankoop bij Installatiestore.com en niet voor bouwmarkt .  

Bedenk altijd eerst op papier uw koppeling die u nodig heeft  en stel deze koppeling zelf samen door te combineren met diverse koppelingen uit het assortiment van Installatiestore.com (zie foto) b.v. aftap gelegenheid voor slang )

We maken verloopkoppelingen voor u op maat .Heeft u een speciale koppeling nodig? , ga naar informatie aanvragen , leg uw situatie uit , maak eventueel even een foto van de huidige situatie en geef de maten door van de koppeling(en) die u nodig heeft en mail deze aan ons door ,we kunnen in veel gevallen in overleg deze koppeling voor u maken.

Comisa is een merk koppeling  waarbij speciale blauwe ringen voor metalen/ijzeren buis in de knelkoppeling perfect  passend is .Met Knelkoppeling inclusief  blauwe ring  zijn we de goedkoopste van Nederland en Belgie .In deze categorie zullen we een aantal mogelijke koppelingen laten zien.

We hebben  in deze categorie alvast een aantal verloopkoppelingen voor u in elkaar gezet  die handig kunnen zijn .

Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk