KS-profi installateurtools en Handyman gereedschap / powertools


Waarom kiest u voor Ks-Tools?

 is speciaal professioneel gereedschap met breuk-garantie voor de Installatietechniek. Uniek aan Ks-tools is: Van de Ks-gereedschapsets zijn alle onderdelen los bij te bestellen.Verliest of raakt u een onderdeel van een Ks-gereedschapset kwijt. Geen punt , uw Ks-gereedschapset is altijd weer  aan te vullen . Zoekt u een speciaal stuk gereedschap wat u niet direct op de site kunt vinden .Neem contact met ons op. Het totale assortiment van Ks -tools is namelijk te groot om op de site te zetten ..Het Ks-Tools assortiment op de site voor de installatietechniek zal geleidelijk worden  uitgebreid.>Sommige artikelen zijn tijdelijk in prijs verlaagd.Let op!!Uw bestelbedrag Ks-tools gereedschap moet minimaal 125 euro bedragen willen wij een order verzoek naar KS-tools kunnen  doen !anders worden door KS-tools order en verzendkosten doorberekend die het gereedschap nog duurder maken 

Nieuw ! Nu ook voordelig Handyman gereedschap voor de handige thuisklusser of semi-professional , zodat u tegen voordelige prijzen uw installatiewerkzaamheden of thuisprojecten kan verichten met het juiste gereedeschap .

Wilt u in uw bedrijfswagen een ladenkast met professioneel gereedschap.Ook dit kan Installatiestore.com leveren .Informatie kunnen we u toezenden.

                                          Professioneel installateursgereedschap  

Nu ook diverse handige  Powertools voor  professionals en handige doe-het-zelvers  bij installatiewerkzaamheden voor o.a.badkamer ,keuken of toiletverbouwingen ,zeer scherp geprijsd incl b.t.w., leverbaar bij Installatiestore.com. Alle accu-machines zijn maar liefst 20 volt krachtige machines  en worden standaard geleverd incl 1 uur lader en met maar liefst  2  lithium-ion accu,s 20 volt  1,5 Amp om door te kunnen werken 

Levertijden van KS?

Kwaliteitsgereedschap van KS voor goede prijs wordt geproduceerd in diverse landen.U moet vaak rekening houden met een levertijd tussen 3 a 4 weken , het duurt namelijk vaak minimaal 2 1/2 week dat KS uitlevert aan ons. 

                                                                                                                                                          

Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk