Meerlagenbuis voor gas/gasperskoppelingen etc.

Beste klant ,

Steeds meer warmtepompmerken worden er aangeboden als alternatief voor de c.v. ketel .Een duur ,veelal niet geluidsarm ,CO2-uitstoot, electraverbruikend alternatief voor Gas. Voor alsnog is tot het jaar 2050  het aardgasnetwerk in Nederland gegarandeerd en kunt u nog o.a.  uw c.v ketel of gasfornuis blijven gebruiken .Voordeel van een  c.v. ketel t.o.v. een warmtepomp is  snellere en hogere warmtetemperatuur in uw huis .Veel mensen zullen daarom zeker prijstechnisch gezien komende jaren nog kiezen voor vervanging van de huidige c.v. ketel ook al wordt de gasprijs iets duurder .Het betrouwbare voordelige Comisa gas-perssyteem blijft voorlopig  komende jaren door Comisa geproduceerd worden, zodat gasleidingen aangepast kunnen worden. Anno 2018- 2019 .Veel mensen kiezen nog steeds in meerderheid voor een gas c.v.ketel

In tussentijd blijft men onder leiding van minister Wiebes doorzoeken naar goedkopere alternatieven voor energietransitie, dan de dure aanschaf van een warmtepomp .Het kan maar zo zijn dat binnen nu -20 jaar  uw c.v. ketel alsnog na ombouw kan blijven hangen en dan functioneert op een vorm van bewerkt /of mengvorm waterstof gas ,omdat ieder huishouden aan de warmtepomp onmogelijk wordt vanwege de belasting van het electriciteitsnetwerk .We houden u op de hoogte .

                                                                  

 Hallo! ,Ik ben Hidro de nieuwe Comisa Mascotte.Ik ben gemaakt uit de meest verkochte perskoppeling .

11 Oktober 2018,

De Waterstof-ontwikkelingen gaan snel ,zojuist komt het bericht door het Radio Nieuwsdienst verspreidt dat volgend jaar de eerste c.v ketels op waterstofgas gaan branden .het gaat om een proef bij 2 nieuwbouwprojecten. Als dit goed gaat, kan u erop vertrouwen dat waterstofgas of een ander gas in de nabije toekomst( 10-20 jaar) de vervanger van aardgas wordt door hetzelfde leiding net .Ook Tata-steel industrie Ijmuiden gaat voor zichzelf een grote waterstoffabriek bouwen om in eigen energie te kunnen voorzien en daardoor zal waterstof steeds meer als energiebron gebruikt gaan worden.  Grote voordeel waterstofgas, nauwelijks CO2 uitstoot .Nadeel waterstof kost op dit moment nog te  duur om te maken , maar wellicht is er in de toekomst  de mogelijkheid  waterstof  of in mengvorm met een ander gas toch op grote schaal te benutten voor ons gasleiding-netwerk. We kunnen tenslotte niet allemaal onze woningen/bedrijven van een warmtepomp voorzien , want dan raakt het electriciteitsnet van Stedin weer overbelast .We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Bespaar op uw installatiewerkzaamheden met gasleiding aanleg  kies Comisa /Ravani

Het  universele Comisa/Ravani perssysteem( prijzen zijn incl b.t.w.) voor gaskoppelingen (Th-systeem) heeft een groot voordeel. De gaskoppelingen zijn namelijk hetzelfde als de standaard perskoppelingen voor water- en cv-aanleg. De gaskoppelingen zijn hierdoor dus ook uitstekend geschikt voor andere merken perstangen en meerlagenbuis met dezelfde afmetingen

De gaskoppelingen zijn speciaal uitgevoerd met gele afdichtringen. Hierdoor zijn ze alleen geschikt voor gas. Het grote voordeel van het Comisa gasperskoppelingensysteem is dat het systeem uitgevoerd is met 2 afdichtringen per zijde van de perskoppeling . . Hierdoor is lekkage bij een juiste  persing uitgesloten.

Uponor buis 25 mm ter plekke ? 25 mm is een uitzonderlijke maat .Wij kunnen b.v. een overgangskoppeling 25mm Uponor x 20 mm Comisa systeem voor u samenstellen .U kunt met u perstang een overgang 25 mm x 20 mm persen met uw Uponor persbekken.. De maten 16 en 20 mm Comisa water en gas perskoppelingen kunt u persen met uw Uponor persbekken 16 en 20 mm .Voor vragen mail naar info @installatiestore.com

Hoe leg ik een gasleiding veilig aan?

Leg een gasleiding altijd per aansluitpunt aan , d.w.z. ga vanaf uw gasmeter met gasleiding  apart naar uw c.v ketel , apart naar uw gasfornuis, apart naar uw gaskachel en verbind  daarna de diverse gasleidingen  in de meterkast met leiding afkomstig van de gasmeter. maak nooit aftakkingen in kruipruimte of plafonds. Bij respectievelijk u c.v. ketel fornuis of kachel dient u een aparte gas-afsluitkraan te plaatsen  Wij verkopen voor langere lengtes/afstanden  , alleen gasleiding met schutslang, extra ter bescherming tegen beschadiging .

Gasperssysteem van Comisa/Ravani is volledig gastechnisch goedgekeurd en betrouwbaar.

Het universele Comisa perssysteem is door het grootste en strengste Europeesche /Duitse keuringsinstituut DVGW met meer dan 13.500 leden en medewerkers verzekerings-technisch gekeurd volgens norm ISO 900,.en heeft het volledig DVGW keuringscertificaat voor veilig en betrouwbaar verkregen  en is extra veilig vanwege z,n dubbele afpersing  d.m.v. 2 speciale gele gas-bestendige afdichtringen per zijde van de koppelingen. De gaskoppelingen zijn leverbaar tot een doorsnede van 32 millimeter.

In Nederland is tegenwoordig iedere onroerend goed eigenaar zelf verantwoordelijk voor z,n eigen water-gas-c.v.-electriciteit en zonne-energieinstallaties.U kunt  naar eigen keus een inspectie-rapport laten maken door een erkende installateur.Er vindt geen keuring van uw installatie  meer plaats door het water-gas of electriciteitsenergie leverend bedrijf. Kies daarom als installateur of handige doe het zelver bij aanleg van installaties altijd voor veilige betrouwbare gegarandeerde merken met een keurmerk  zoals het Comisa /Ravani gas en water perssysteem met KIWA en DVGW keurmerk , zodat u in geval van schade uitgekeerd krijgt door uw verzekeringsmaatschappij.

Het uiterst betrouwbare Comisa/Ravani perssysteem met KIWA certificering heeft een  standaard fabrieksgarantie van minimaal 10 jaar en bij de verwachte levensduur van de kunststof leidingen is men uitgegaan van minimaal 50 jaar of meer .

Belangrijke informatie m.b.t. de pers gaskoppelingen

Het is erg belangrijk om de gaskoppelingen altijd met een accuperstang te persen. Dus niet met een handperstang. De accuperstang of elektrische perstang is vereist om de speciale dunne gele afdichtingsringen extra strak te persen. De handperstang wordt aangeraden voor water- en cv-perskoppelingen.

Vrijwel alle gas-perskoppelingen zijn bij Installatiestore.com  uit voorraad leverbaar. Voor gasaanpassingen in de keuken hebben we standaard lengtes van 5 meter op voorraad.

Gebruik onder de vloer, in de wanden en in de meterkast altijd standaard gas meerlagenbuizen met gele schutslang volgens de laatste gaskeurnormen.

 Ook bij Aankoop Gasperskoppelingen in combinatie met Gas meerlagenbuis  geldt onze  gratis Pers-Service : (Hoofd)leiding aanleggen en u heeft geen perstang ?Wij persen gratis op aanvraag op Maat  voor u gas-meerlagenbuis met 2 aansluitpersovergangsknel-koppelingen naar kopere buis naar keuze . Kies u aantal mtrs(verkoop alleen in mtrs) in de shop  en de perskoppelingen,reken uw bestelling  af ,  en mail ons u voorkeur 2 stuks  perskoppelingen, die u geperst wil hebben op de uiteinden van de buis  en de juiste maat .Kijk in deze categorie eens bij PersKoppeling B7 of B 8. Deze koppelingen kunt benuten voor aansluiten op kopere buis .Vragen?, ga naar informatieaanvragen op de home -page.

U hoeft dan geen perstang te huren en kunt toch u toevoergasleiding aanleggen onder de vloer naar keuken of open haard of naar zolder naar de c.v ketel .Na aanleg altijd u verbindingen afsoppen met kommtje zeepsop van afwasmiddel  en kwast ter controle !!of b.v.uw knelverbindingen goed dicht zijn .Bij Zeepbelvorming is er sprake van gaslekkage.

 Comisa/Ravani kwaliteitskoppelingen/meerlagenbuis voor Gas uit Italie nu extra voordelig incl b.t.w.  te koop in Nederland .Helaas voor Belgie gelden andere materiaal normen .

Nieuw !Nu ook Comisa  Gas meerlagenbuis met een speciale keiharde gele  pvc buitenmantelbuis ter bescherming voor in de grond te koop !! voor b.v. gasleiding door de tuin naar de garage voor o.a. gaskachel of aparte c.v ketel etc .

Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk