Nieuw! LIRA sifons en diverse sifons&toebehoren

Lira.com  afvoersystemen

Spoelbak keuken thuis of Spoelbak Grootkeuken in de Horeca mooi voordelig design aansluiten met de prijzen van 2021. Uw Wastafel/Fontein/Wastafelmeubel   aansluiten ?of Problemen-Lekkage ? Wij bieden uw oplossingen voor nieuwe aanleg of vervanging van uw bestaande afvoer . 

Kies voor kwaliteit voor uw keukenspoelbak of wastafel ,kies voor Lira .Sifonsets met snelschroefsysteem ,die snel in en uit elkaar kunnen bij b.v. verstoppingen .

Uw Lira verkooppunt in Nederland Webshop voor Home en Horeca  Installatiestore.com !!Stuur ons een mail met uw vragen.Kijk voor uw afvoer set op de Site Lira.com , we kunnen ook voor 1 set vanuit Italie rechtstreeks naar u laten verzenden. Prijs op aanvraag.

Let op! Alle artikelnummers van oude Lira producten zijn afeglopen decennia al meerdere keren vervangen  Heeft u een artikelnummer gevonden op uw oude Lira afvoerspoelbakset, stuur een foto van uw Lira afvoerset met het artikelnummer naar ons , wij vragen dan het juiste vervangend artikel nummer voor u aan bij Lira Italie, zodat u het juiste product kan bestellen. 

Lira-Profi-sifons ,chrome en p.v.c.-sifons

Diverse chrome en p.v.c sifons met toebehoren o.a. afvoerplug t.b.v keuken-spoelbakken ,wastafel-onderkasten, bidet, douchebak en bad. Met diverse professionele sifonsets probleemoplossers voor o.a wastafelmeubels met ladenkast met geleiders in combinatie met spoelbakplug.en chrome of r.v.s.probleemoplossers .Nieuw !!Keukensifons met schoonmaakmogelijkheid d.m.v. draaidop aan voorzijde sifon.Lira producten zijn o.a. geschikt voor Franke R.v.s spoelbakken of overige merken spoelbakken .

Vaak krijgen wij de vraag voor losse rubbers of onderdelen van Lira afvoerspoelbaksets ,wij verkopen op voorspraak van Lira zelf alleen complete sets  ga er volgens Lira vanuit dat als u rubbers versleten zijn, meestal de rest van de kunststof set ook aan vervanging toe is of korte tijd later alsnog volgt, set totaal vervangen is de beste optie om verdere problemen te voorkomen. . 

Schuifmaatvoering afvoermoer  " 1 1/2 " 48 mm    " 1 1/4 : afvoer 42 mm .

Draadverlopen van" 1 1/2 " x "1 1/4" ,overgangsmogelijkheden 50mm x 40 mm afvoerbuis etc.aanwezig in de categorie 

Aan de hand van de  volledige catalogus van Lira kunnen wij uw vragen beantwoorden , wees duidelijk met uw uitleg incl maatvoeringen van uw afvoer , maak eventueel foto,s van uw bestaande keuken/wastafel afvoer,zodat wij u een goed advies kunnen geven t.a.v van uw aankoop .Prijzen sets incl b.t.w.  jaar 2021 

                               

Meet uw plug gatmaat of  meet bij bestaande Lira afvoerplug de rvs bovenzijde 

Voor vragen ten aanzien van uw aankoop van materialen ga naar informatieaanvraag bovenaan de site.

Wilt u snel en voordelig waterdicht afvoeraanleggen/vervangen zonder te lijmen kijk dan eens bij onze categorie HT-insteekafvoersystemen van Bampi op de site 

Wij houden de prijzen van Lira producten zo laag mogelijk door de vrachtkosten over de producten te verdelen , voor 1 product aan vrachtkosten bent u al gemiddeld 25-30 euro kwijt (verzendingskosten en verpakkingskosten), door onze inkoop in 1 keer kunnen we vrachtkosten beperken .

Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk