€ OUTLET-SALE /uitlopende artikelen

Deze Categorie is voorzien van een € (Euro) teken op de home page, bij producten , houdt in artikelen in deze categorie zijn uitlopend ,zolang de voorraad strekt op=op

                                                 

          Januari 2023     

Komende maanden gaan we hier in deze categorie naast enkele stuks of meters in producten  ook producten plaatsen die uitlopend zijn , d.w.z. we nemen deze artikelen niet meer standaard in voorraad omdat er steeds minder vraag naar is .U kunt deze uitlopende producten  extra voordelig  aankopen met de prijzen uit het jaar 2020 .Indien Outlet-voorraad  nul is bereikt voor deze uitlopende producten  kunt u deze  uitlopende producten nog wel bestellen op aanvraag maar dan alleen nog per 10 stuks . U kunt ons over desbetreffend product(en) mailen via het informatie-aanvraag formulier op de site omtrent een prijsopgaaf voor deze artikelen en indien accoord en na betaling voor de door uw (speciaal) bestelde producten  gaan wij zo spoedig mogelijk deze producten op aanvraag voor u mee bestelllen met de lopende fabriek-orders.De uitlopende artikelen in deze categorie , gaan plaats maken voor nieuwe artikelen.

Bij Installatiestore.com heeft u echt lage prijzen voor Profi materialen en met de verzendkosten erbij opgeteld blijven wij veelal de laagste in prijs ten opzichte van veel andere webshops die producten aanbieden op sites zogenaamd  "incl gratis verzending ", maar dan eerst even het bedrag van deze/producten materialen 3 tot 4 x verhogen,waardoor u  als  klant uiteindelijk vaak 100% duurder uit bent en dus teveel betaald .

Bij Installatiestore.com bent u veelal echt voordeliger uit!

Voor de duidelijkheid :Producten aangekocht in deze categorie kunnen niet meer retour ,Reststukken Buis  klik direct op bestellen bij de voordelige reststukken Buis , bij klikken op info  kan uw error kijgen .Prijzen reststukken buis zijn inclusief b.t.w.                    

Heeft u vragen omtrent de Outletartikelen ?  ga naar Informatie aanvragen op de site

Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk