Rehau Axiaal Perssysteem (schuifhulsensysteem)

 

Rehau  meerlagenbuis verlengen of overkoppelen op TH-Perssyteem Handyman Extra Profit Perssysteem of Comisa/Ravani Perssyteem ?.Wij kunnen u helpen 


Installatiestore.com verkoopt standaard oersterke messing koppelingen, die bij  allerlei tempaturen verwerkt kunnen worden  ten opzichte van kunststof  koppelingen voor liefhebbers en aanpassingen maken we een uitzondering .

In deze categorie bieden we u zoveel mogelijk Rehau koppelingen en Rehau kunststof meerlagenbuis buis van de meest voorkomende maten aan  om eenvoudig uitbreidingen te maken  bij Rehau-installaties en tevens  maken we het mogelijk om via overgangskoppelingen handmatig of met een Axiaal-accuperstang over te koppelen op onze voordelige Handyman Extra Profit perskoppelingen of de  voordelige Comisa/Ravani persysteem of op kopere /c.v. buis .

Wat houdt het Axiaal perssysteem oftewel het schuifhulsensysteem in?

Het Axiaal persen komt in Nederland hoofdzakelijk voor bij de merken Tece en Rehau .Zijn vrij dure merk perssystemen omdat je meerdere gereedschappen nodig hebt en een koppeling altijd bestaat uit een pvc schuifhuls geschikt voor water en gas installaties en een perskoppeling bestaat  Ieder Axiaal merk heeft z,n eigen maatvoering waardoor koppelingen en kunststof buis onderling , maar ook met andere merken  perssystemen  moeilijk te combineren zijn .De meeste voorkomende perssystemen in Nederland zijn de TH-pershulssystemen zoals ons eigen Handyman perskoppelingen merk het voordelige volledig universele messing merk  Comisa /Ravani waarvoor we als importeur in Nederland de verkoop realiseren .

Voordeel van messing koppelingen:  Bij koud weer kunnen ze bij persen niet direct kapotbarsten.zodat je lekkagevrij kan werken .Daarom zijn we van Installatiestore.com voor duurzame degelijke  messing perskoppelingen , i.p.v. kunststof perskoppelingen  van de merken Rehau en Tece 

Het schuifhulsen systeem werkt alsvolgt :U schuift een kunststof of een messing pershuls over de buis ,u gebruikt een speciale uitzettang met juiste maat uitzetkop voor de juiste maat kunsstof buis, de uitzetkop gaat in de buis en u trompt de buis op tot u een bijgeleverde binnenfitting/koppeling van  kunststof of messing  in de buis kunt duwen . U gebruikt voor de persing  een  speciale hand of accuperstang uitgevoerd met een soort dubbele vork .U plaatst de buistenste vork achter de schuifhuls en en de binnenste vork achter de verdikking van de ingeschoven koppeling die in de buis zit en u perst de huls handmatig of m.b.v. accu perskracht  over de buis richting de verdikking van de ingeschoven koppeling en de persing van de koppeling is gemaakt  .

Axiaal handperstang set of accu perstangset te huur bij installatiestore.com.

Bent u woonachtig in de Regio Utrecht ? dan is het mogelijk om Axiaal persgereedschap te huren bij installatiestore.com , ga naar de categorie Accu of hand-perstang huren Regio Utrecht op de site  en lees de voorwaarden of informeer via info@installatiestore.com.We kunnenop aanvraag  ook ter plekke op locatie  een overgangskoppeling naar een ander merk meerlagenbuis voor U persen .

Nieuw !!Nu ook voordelige combi Axiaal accuperstangen voor Rehau/Tece perskoppelingen te koop .Zie deze categorie Expander en Perstang in 1 machine !!Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk