(Speciale) Stopkranen/muntautomaat/magneetafsluiters voor water


Comisa/Ravani Stopkranen voordelig in aanschaf bij Installatiestore.com

                                                                   

diverse stopkranen standaard in voorraad tot zelfs " 2 "Duims


We maken veel stopkranen op aanvraag  ook met aftap en op kleur 

De in deze categorie getoonde stopkranen/afsluiters zijn alleen geschikt voor water en c.v installaties.Installatiestore.com heeft standaard heel veel voordelige stopkranen/afsluiters op voorraad uitgevoerd met aan twee zijden binnendraad en in bezit van een aftap .u kunt zelf uw gewenst stopkraan samenstellen voor knelkoppelingen , perskoppelingen, eurokono-koppelingen of pronto-clickkoppelingen .Desgewenst op aanvraag zetten we de door uw gewenste stopkraan alvast in elkaar , met hennnep en henneppasta zodat u direct aan de slag kunt .

Legionellavrije stopkranen met de groene draaiknop

De stopkranen met groene draaiknop zijn legionellavrije stopkranen, d.w.z. de stopkranen, bezitten ongelijke uitgeslepen uitsparingen, zodat er geen stilstaand water in de kranen kan blijven staan .De meeste stopkranen zijn uitgevoerd met aftap.

                                                   

Heeft u een andere speciale stopkraan nodig? , aparte maatvoering ?, uitgevoerd met kniekoppelingen? , verloopkoppelingen? etc .Laat het ons weten .Wij kunnen met behulp van het Comisa/Ravani  assortiment nagenoeg alles voor u samenstellen.

Heeft hendel van de afsluiter niet uw gewenste kleur?Op aanvraag spuiten we gratis de hendel in rood of blauw

Op korte termijn zullen elektrische magneet -kogelafsluiters met 230 volt spoel worden toegevoegd.

Product van de maand


Overgangskoppeling van Rehau Meerlagenbuis naar Comisa meerlagenbuis vanaf 9.57 incl b.t.w..Om zo voordelig verder u installatie aan te leggen met Comisa koppelingen en meerlagenbuis .Meerdere maten verkrijgbaar.Gebruik altijd Henneppasta van Fermit voor de schroefdraad van de Eurokono-koppelingen indien u de koppelingen in de muur of vloer weg wilt werken.Voorkomt lekkage.
Bekijk product ➡
Meer informatie More information Meer informatie weitere Informationen
Bekijk video's Installatiestore.com

Over Installatiestore.com

KIWA Keurmerk

GASTEC Keurmerk

DVGW Keurmerk